Hjärtligt välkommen som gäst till Vadstena GK!

Du är inte ensam, varje år väljer mer än 7 000 golfspelare att gästa vår bana. Vi erbjuder dig en omväxlande bana med början i ett anrikt kulturlandskap med månghundraåriga ekar.

Från tredje hålet kommer du ut på Östgötaslätten med stundtals friska och utmanande vindar, men med en vidunderlig utsikt mot Omberg och Tåkern.

Efter nio hål är du tillbaka vid klubbhuset.

Rundan fortsätter med tre hål som ligger i ett fint skogslandskap. Från hål tretton är du åter ute på de öppna vidderna för att sedan återvända till skogen och hål arton.

Avsluta sedan gärna din runda med ett kulinariskt besök på vår restaurang, där du äter fantastiskt gott i glada vänners lag.

Mätt och belåten kan du sedan passa på att komplettera din utrustning i vår Golfshop (Golfstore Vadstena) som håller ett brett sortiment med erkänt konkurrenskraftiga priser.

Vi välkomnar alla, oavsett om man är medlem eller inte, att spela fritt på vår korthålsbana med 5 hål. Ingen bokning behövs. Klubbor, bagar m.m. finns att låna i shopen, utan avgift.

Boka tid

Greenfee

Våra greenfeeavgifter beror på olika saker, såsom vilken dag man spelar, hur gammal man är och om det är några andra typer av förmåner som man önskar.

Betalning sker på kansliet. Är vi inte på plats så går det bra att betala med swish till nr 1234263430, kontanter i greenfeelådan alternativt lämna namn, adress, mail och golf-id i greenfeelådan så skickar vi en faktura.

Vi förbehåller oss rätten, att sätta ihop 2-bollar med varandra för att få ett jämnare speltempo och för att efterfrågan på starttider är hög (vänligen boka inte tillbaka igen till en ensam 2-boll). Omklädning med duschar och handdukar finns på övervåningen i klubbhuset.

Boende

Som gäst till Vadstena GK finns det många olika boenden att välja på. Från slott till koja. Klicka på knappen nedan för att se vilka boenden som vi rekommenderar.

Bo & Spela

Turista i Vadstena

Efter att ha spelat golf på Vadstena GK kan det finnas lite tid över till annat. I Vadstena finns det ett rikt utbud av aktiviteter. Från shopping och spa till kultur och pilgrimsvandring.

Läs mer om att vara turist i Vadstena via knappen nedan.

Turism & Nöjen

Hitta till oss

Kontaktinformation

Vadstena GK
Kungs Starby 801
592 94 VADSTENA

Kansliets ordinarie öppettider:
Vardagar kl 08.30-16.00 
Helger kl 08.00-13.00 

(underlågsäsong okt-mars kan tiderna variera)

Tel. 0143-124 40

kansli@vadstenagk.nu eller tavling@vadstenagk.nu

För info om shop se flik shop/ pro

Pro Joakim Hallberg Tel. 070-2111483/ 0143-12480

Latitud: 58.424607  Longitud: 14.895505